Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index-new.php on line 137 Ølgod - Danmarks mindste storby Warning: Undefined variable $edit in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index-new.php on line 242 Warning: Undefined variable $photos in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index-new.php on line 252 Warning: Undefined variable $extsaved in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index-new.php on line 261 Warning: Undefined variable $art in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index-new.php on line 5017
Menu

Menu

ForsideBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Udviklingsplaner
Igangværende udviklingsplaner og projekter i Ølgod
Default image

Udvikling og samarbejde på tværs

 

Udviklingsplanen for Ølgod er en paraply, som skal samle kræfterne for at igangsætte projekter, der kan være med til at sikre en god udvikling for Ølgod. Den skal ses som en medspiller til de foreninger og individer, som gør en kæmpe indsats for at gøre det attraktivt at bo og drive virksomhed netop her.

På tre workshops er der idéudviklet, grinet og beskrevet forud for, at vi sammen har skabt en fælles plan for fremtidens Ølgod. En fælles plan med en vision og projekter, som vi ønsker at igangsætte.

Udviklingplanen omfatter projekter indenfor sport, fritid, forskønnelse, kultur og erhverv.

 

I løbet af 2021 og 2022 er der blevet arbejdet på de nye Udviklingsplaner frem til 2026. Læs her forslaget til de nye Udviklingsplaner.

Forslag til Udviklingsplaner

 


Læs hele "Udviklingsplan Ølgod 2020" samt tilhørende bilag ved at klikke på billederne herunder:

Udvilklingsplan Ølgod 2020         Bilag til udvilklingsplanen
 

 

Projekter

Følg med i projekterne herunder:

Byskovcentret
Byskovcentret

Udgangspunkt for alle aktiviteter ved Ølgod Byskov

Link til projektet omkring Kulturhuset

Kunne ikke finde: [PROJEKT=oelgod:vaeksthus-oelgod]

Centerpassagen
Centerpassagen

Vejen vises for de handlende i byen

 

Flere projekter er på vej til at blive lagt ind her på siden.

 

Statusmøder

Referater fra møderne kan findes her:

 

Referat fra statusmøde 13-03-2017

 

 

Referat fra statusmøde 13-10-2016

 

 

Fundraising

Der er etableret en fundraising-gruppe. Gruppen hjælper og rådgiver de enkelte projekter omkring ansøgninger til fonde m.v.

 

Øvrige projekter i Ølgod og omegn

Udviklingsplanerne er kun en del af de projekter, som gennemføres i Ølgod og omegn. læs mere om igangværende projekter forankret i ølgod udviklingsråd her.